Få råd til det du drømmer om med et kontant lån

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Går du rundt med en uforløst drøm om en spændende rejse, en flot ny cykel, eller måske en renovering af din bolig? Så bør du springe til når chancen byder sig.

Hvis du får mulighed for at tage ferie, din drømmecykel er ekstra nedsat, eller du kan få en god pris på istandsættelsen af huset eller lejligheden er det om at smede mens jernet er varmt. Dette kan dog godt være svært hvis finanserne ikke rækker til opfyldelse af dit ønske. Og så er det godt at har mulighed for at optage et kontant lån online.

Hvorfor skal jeg optage et online lån?

Måske tænker du at det virker som en bedre idé at kontakte din sædvanlige bank og få bevilliget et overtræk eller et almindeligt forbrugslån. Men det kan godt ske at der går lang tid inden din ansøgning om et lån i banken går igennem. Hvis du først skal til møde med din bank rådgiver, medbringende alle dine lønsedler og din årsopgørelse, kan der risikere at der går rigtig lang tid før pengene er til rådighed.

Hvis du vælger at optage et online lån vil du typisk ikke skulle fremvise andet end et gyldigt NemID. Med et sådant kan du nemlig dokumentere at du er fast bosiddende i Danmark og at du er fyldt atten år, samt at du hverken er opført hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret.

Din låne ansøgning vil blive behandlet med det samme. Og bliver du godkendt til optagelse af et online kontantlån vil pengene med det samme gå ind på din bank konto.

Find dit kontantlån hos Ikano Bank

Når du optager et online lån er det vigtigt at du vælger en långiver som er godkendt af Finanstilsynet. Blandt disse finder du Ikano Bank. Klik ind og læs mere på ikanobank.dk

Flere nyheder