Find det nærmeste værksted til din bil

29 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Som bilejer har du af og til brug for professionel hjælp til den firhjulede. Og til dette formål bør du vælge et autoværksted som ikke ligger alt for langt væk fra din og din families bopæl.

Hvor kan jeg køre min bil på værksted i Ringsted?

Hvis du befinder dig på Midtsjælland, nærmere betegnet i nærheden af Sorø eller Ringsted, kan du med fordel benytte BEKA Autoservice som dit autoværksted. BEKA Autoservice har sin beliggenhed i Nyrup og kan her stolt præsentere et flot og vel indrettet autoværksted med state of the art udstyr og redskaber til alt hvad der handler om reparation og servicering af biler.

Når du benytter BEKA Autoservice kan du være sikker på en på én og samme til professionel og personlig betjening. De dygtige medarbejdere hos BEKA Autoservice tæller udelukkende faguddannede service teknikere og automekanikere som kan deres kram, og som har såvel hoved som hænder skruet rigtigt på.

image

Overlader du opgaven med reparation af din bil til BEKA Autoservice kan du være helt sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange. Og du vil selvfølgelig altid få et rammende pris overslag præsenteret inden selve proceduren går i gang.

Få den bedste service aftale hos BEKA Autoservice

BEKA Autoservice tilbyder alle faste kunder en favorabel service aftale, som giver dig adgang til virkelig gode deals – for eksempel rabatter på udstyr og materialer, eller gratis udførelse af mindre ydelser.

Du kan for eksempel få hjælp til skift af viskerblade, eller assistance i forbindelse med skift mellem sommer og vinter dæk. Og som kunde hos BEKA Autoservice kan du opbevare de dæk, som ikke er i brug, på det til værkstedet hørende dæk hotel.

Du kan altid svinge forbi værkstedet til en uforpligtende snak om dit og din bils behov for autoservice – læs mere på beka-autoservice.dk

Flere Nyheder