Sådan finder du en god tømrer

19 september 2021 Steffen Hansen

Der er mange ting der skal styr på, hvis man ønsker at få renoveret noget i sit hus. Af den grund har vi samlet 2 råd, til at gøre processen med at få en håndværker nemmere. Vores tips er udvalgt helt specifikt af den årsag, at de er to af de bedste når det kommer til at ansætte en tømrer! Derfor krydser vi fingre for, at de kan hjælpe dig!

Kan du selv lave projektet?

Nogle opgaver kræver godkendelse for at blive udført, af den grund er det essentielt, at du finder ud af om det er gældende ved det du ønsker lavet. Hvis det kræver autorisation, så er det nemlig essentielt, at du ikke selv sætter det i gang, men også at firmaet du ansætter har den nødvendige autorisation der påkræves af loven. Hvis firmaet ikke har tilladelserne der er nødvendig, så vil arbejdet de laver nemlig som udgangspunkt være forbudt for dem at udføre eller kræve bestemt tilladelse. Det er også derfor, at det er essentielt, at du sikrer om det er påkrævet med autorisation, samt sikrer dig at firmaet har de der skal til, så de kan tage opgaven.

Hvad er inklusive?

Det er afgørende at sikre sig hvad aftalen indebærer, når man får et bud på en opgave fra en tømrer. En af de ting man skal holde øje med, er om buddet på opgaven er uden eller med materialer. Hvis materialer ikke er medregnet, så kan der nemt komme en meromkostning for dig, så det bliver en større omgang end anslået. Sørg af den grund altid for, at du spørger tømrerfirmaet om, om der er medregnet udstyr eller om du selv står for for at finde dem. En anden grund til, at det er godt at få det tilføjet i tilbuddet er, at virksomheden typisk kan få dem til billigere pris end man kan personligt.

Flere nyheder